Vi är två matglada individer från planeten Aspergiania.
I vår del av universum lagar man mycket god mat och det tänker vi dela med oss av till er.
Eftersom vi inte är rädda för att prova nya saker, kommer det bli en stor variation av recept.
Allt från pulvermos till trerättersmenyer.
Pulvermos kanske inte låter så intressant, men det tycker vi,
för vi har nämligen för avsikt att göra det från grunden.
Det kanske egentligen är ganska meningslöst, men på vår planet är vi nyfikna av oss.
Den senaste tiden har vi varit inne i en kryddperiod.
Det innebär att vi har torkat grönsaker och frukt och sedan gjort pulver av dem.
Resultatet har blivit purjolök, vitlök och lökkrydda.
Dessutom har vi pulveriserat äpplen från vår egen trädgård.
Vad vi ska använda det senare till, har vi inte kommit fram till än.
Men det ger sig med tiden.
Det blev ganska många äpplen att ta hand om,
så vi skalade och kärnade ur dem för att frysa in.
Efter att ha frusit in samtliga äpplen, gjorde vi äppelkräm på resten.
Så en skål med kärnhus och skal, blev drygt två liter god kräm.
Som ni säkert förstår tycker vi från Aspergiania om att utnyttja allt till max.
Det ska bli både bra och billigt för att vi ska vara nöjda.
Inga kompromisser, utan vi strävar efter ett så perfekt resultat som möjligt.
Så ta gärna en titt emellanåt. Här vet man aldrig vad som händer!
Provsmakarna